Noutăţi

Fiat - sponsorul principal al Festivalului de Film de la Torino

• Pentru al treilea an consecutiv, Fiat sponsorizează principalul festival de cinema din Torino.

• A avut loc a 35-a ediţie în acest an, TFF a avut loc în perioada 24 noiembrie - 2 decembrie.

• TFF a ales o flotă de zece mașini Fiat, toate modelele de 500X și 500L, care au plimbat oaspeții în timpul festivalului.

• Publicul a avut, de asemenea, șansa de a admira ediția specială Fiat 500 care a sărbătorit aniversarea a 60 de ani.

Marca Fiat a avut un rol principal la unul dintre cele mai importante festivaluri internaționale de film, care a avut loc în cinematografele din Torino între 24 noiembrie și 2 decembrie. Festivalul, care a avut loc pentru a 35-a ediție în acest an, a inclus filme de artă, o retrospectivă a operei regizorului Brian De Palma, secțiuni tematice și lucrări experimentale. Abilitatea de a combina cu succes tradiția și inovația și a fi la îndemână în subiecte și limbi foarte diferite sunt caracteristici cheie pe care TFF și Fiat le împărtășesc.

Marca Fiat are o tradiție care se întinde pe mai mult de un secol și continuă să evolueze, păstrând toate accesibilitatea și abilitatea de a încânta un public pretențios și exigent. Pentru actorii, directorii și oaspeții festivalului, Fiat a oferit o flotă de autoturisme care cuprinde 500X, crossover-ul care reprezintă cel mai bun stil italian și este vândut în peste 100 de țări și 500L, o combinație unică de spațiu și personalitate, lider pe piață italiană și în Europa din momentul lansării sale.

Gama Fiat 500X cuprinde două complectaţii distincte, Urban și Cross, recent actualizate cu o serie de inovații stilistice și tehnice, pentru a le menține pe segmentul lor superior. Noul Fiat 500L are trei identități separate pentru a acoperi toate nevoile: Cross, Urban și Wagon. Cross revine cu o imagine a crossoverului cu capacităţi reale off-road, datorită gărzii de la sol de 25 mm și noului Selector de moduri.

Complectaţia Urban este visul oarecărui locuitor a orașului, în timp ce Wagon este disponibil și în configurația de șapte locuri. Nu în ultimul rând, City Cross este un crossover urban pentru aventuri palpitante metropolitane. În zona pietonală Via Verdi, vizitatorii Festivalului au admirat o mașină din ediția specială Fiat 500 dedicată aniversării a 60 de ani, chiar în orașul în care sa născut pictograma mărcii.

Această mașină de ediție limitată celebrează 500 de ani cu o versiune modernă a caracteristicilor stilistice care au făcut-o faimoasă. Aceast model vine, de asemenea, cu o culoare extraordinară a caroseriei în două tonuri, numită "Dolcevita", pentru a face referire la epoca celebrului film, în care Tri-Coat White se combină cu Pastel Ivory. Și mai sunt multe momente: șaizeci de ani a Fiat 500 este de asemenea sărbătorită în filmul "Ne vedem în viitor", premiul Oscar® detinut de către Adrien Brody, care are până acum 19 milioane de vizionări pe YouTube.

Mașina a fost asociată cu performanțele altor actori celebri, cum ar fi Sophie Marceau de neuitat în comedia "De l'autre côté du lit" din 2008, în al ei 500 de culoare roz. Mai mult decât atât, un model periodic al brendului Fiat a luat parte la filmarea filmului lui Luc Besson "Le Grand Bleu" despre Enzo Maiorca: încă o confirmare a legăturilor puternice ale Brandului cu lumea filmului.

 

Turin, 14 noiembrie 2017

„East-Test” SRL- dealer official Fiat® în Moldova. Adresa mun.Chișinău, str. Chișinăului 3. Tel.: (+373) 22 467922. E-mail: easttest@mtc.md

All right reserved © EastTest, 2016