FIAT MOLDOVA

MISIUNE

Misiunea companiei „East-Test” S.R.L. este de a satisface cererea existentă pe piața Republicii Moldova prin efectuarea serviciilor de calitate, prin vînzarea automobilelor FIAT, ALFA ROMEO, JEEP, vehiculelor comerciale FIAT PROFESSIONAL. De asemenea, ne specializăm în comercializarea pieselor de schimb pentru aceste vehicule, întreținerea și reparația lor, acordăm servicii de deservire tehnică în baza garanției cît şi în perioada post-garanţie. Compania are şi alte tipuri de activităţi precum: testarea autoturismelor și camioanelor.

În 2014 compania "East-Test" SRL a devenit dealer oficial: Fiat, Fiat Professional, Jeep si Alfa Romeo. 

 


ECHIPA «EaST-TEST» SRL

Pentru a pune în aplicare o activitate eficientă a întreprinderii, "East-Test» S.R.L. dispune de specialiști cu înaltă calificare, atât în ​​funcțiile de conducere întreprindere (educație și muncă de experiență mai mare în domeniu relevant), cât și la nivel executiv. În scopul de a îmbunătăți nivelul profesional al specialiștilor "East-Test» S.R.L. participă în mod regulat la cursuri diverse, seminarii, training-uri.

„East-Test” SRL- dealer official Fiat® în Moldova. Adresa mun.Chișinău, str. Chișinăului 3. Tel.: (+373) 22 467922. E-mail: easttest@mtc.md

All right reserved © EastTest, 2016