FIAT MOLDOVA

MISIUNE

Misiunea companiei „East-Test” S.R.L. este de a satisface cererea existentă pe piața Republicii Moldova prin efectuarea serviciilor de calitate, prin vînzarea automobilelor FIAT, ALFA ROMEO, JEEP, vehiculelor comerciale FIAT PROFESSIONAL. De asemenea, ne specializăm în comercializarea pieselor de schimb pentru aceste vehicule, întreținerea și reparația lor, acordăm servicii de deservire tehnică în baza garanției cît şi în perioada post-garanţie. Compania are şi alte tipuri de activităţi precum: testarea autoturismelor și camioanelor.

CONTACTE

Compania "East-Test» S.R.L. Ea a fost fondată în anul 1999, în colaborare cu compania germană. Activitatea de bază a companiei a fost într-un control tehnic (inspecția tehnică) de autoturisme si camioane. În prezent, 11 certificate de lucru test linie de experți, care a implicat examinarea de autoturisme si camioane. Procedura de testare are loc în cele mai avansate echipamente, în conformitate cu toate standardele și cerințele.

  În 2014, compania "East-Test" SRL a devenit dealer oficial de interes FCA: Fiat, Fiat Professional, Jeep si Alfa Romeo. Compania "East-Test» S.R.L. Ea lucrează în strânsă colaborare cu compania "East-Auto-Lada" SRL, în furnizarea de servicii, de transport internațional, etc.

ACTIVITATI

Principalele activități ale «East-Test» S.R.L. Acestea sunt:

Mașină de vânzare: Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo și Jeep;
Garantie si post-garantie a automobilelor;
Vânzările de piese de schimb;
Testarea de autoturisme si camioane;
Autoservice-

centre de service "East-Test" SRL - este un centre tehnice moderne, oferind un nivel ridicat de servicii care corespunde standardelor unui producător la nivel mondial. Centrele noastre de service sunt dotate cu echipamente moderne de reparații și reabilitare de diagnosticare și de la cei mai mari producători internaționali și oferă o gamă completă de servicii pentru repararea de orice complexitate și de întreținere a automobilelor. Specialistii nostri sunt instruiți în mod regulat și de a îmbunătăți abilitățile lor asupra plantelor producătorului.

Adresele centrelor noastre de service:

Mun. Chisinau, str. Kukorilor 43
Zone de producție:

  Și complot TS
  Planificarea lucrărilor electrice
  spălătorie auto
  plot caroserie
  depozitare piesă de schimb
  complot de diagnosticare


Mun. Chișinău, com. Stauceni, str. Chişinău 3
Zone de producție:

  Și complot TS
  Planificarea lucrărilor electrice
  spălătorie auto


ECHIPA «EaST-TEST» SRL

Pentru a pune în aplicare o activitate eficientă a întreprinderii, "East-Test» S.R.L. Ea dispune de specialiști cu înaltă calificare, atât în ​​funcțiile de conducere întreprindere (educație și muncă de experiență mai mare în domeniu relevant), cât și la nivel executiv. În scopul de a îmbunătăți nivelul profesional al specialiștilor din "East-Test» S.R.L. participă în mod regulat la cursuri diverse, seminarii, training-uri.

„East-Test” SRL- dealer official Fiat® în Moldova. Adresa mun.Chișinău, str. Chișinăului 3. Tel.: (+373) 22 467922. E-mail: easttest@mtc.md

All right reserved © EastTest, 2016