Автомобили FIAT купить в Молдове

FIAT MOLDOVA

Fiat в Молдове MISIUNEA ÎNTREPRINDERII

 

East-Test SRL comercializează autoturisme Fiat și FiatProfessional. Adresându-vă la noi, veți primi consultații detaliate privind caracteristicile tehnice și operaționale ale oricărui model al mărcii Fiat.
Gama de modele este suficient de largă pentru a satisface nevoile majorității consumatorilor. Puteți comanda de la noi nu numai mașini, ci și piese și componente ale acestora. Cumpărând Fiat în East-Test SRL, consumatorul beneficiază de service gratuit în garanție și de posibilitatea de a beneficia de service post-garanție ieftin. Înainte de cumpărare, este posibil să testați modificările aduse autocamionului și mașinii FIAT.

 

Începând cu anul 2014, East-Test SRL este dealer oficial al FCA în Moldova. În acest timp, am dobândit o experiență neprețuită în ceea ce privește serviciile de calitate și consilierea competentă a clienților. Compania noastră vizează o colaborare pe termen lung cu toți cei care au cumpărat deja sau doresc să cumpere Fiat.

 

SERVICII EAST-TEST SRL


Serviciile oferite de compania noastră permit tuturor proprietarilor de mașini FIAT să beneficieze de servicii de înaltă calitate la nivel european. Oferim nu numai Fiat, ci și mărci de mașini populare precum Alfa Romeo și Jeep.
 

Pentru toate mașinile cumpărate în mașinile companiei noastre puteți obține:

     serviciul de garanție;

     service post-garanție;

     sortiment larg de accesorii;

     testarea autoturismelor și a camioanelor.

 

„East-Test” SRL- dealer official Fiat® în Moldova. Adresa mun. Chișinău, str. Cucorilor, 14. Tel.:(+373) 22 467922, E-mail: easttest@mtc.md

All right reserved © EastTest, 2021